Algemene gegevens

Staanplaatsen: 147
Huuraccommodaties: 38
Kampeerterrein: 6 ha
Hoogte: 560 m

Camping Le Grand Lac

Camping Le Grand Lac in Clairvaux-les-Lacs is een authentieke camping met directe toegang tot het meer en het strand in de Jura in de Franche-Comté. Luieren op het strand of actief bezig zijn in het meer, het kan op deze camping. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en liggen op een hellend kampeerterrein. De plekken worden afgebakend door hagen en bomen. Voor campers is er een speciaal tarief. Alle plaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Naast traditioneel kamperen kunt u ook een cottage of een ingerichte tent huren. In de campingwinkel vindt u regionale producten, kranten en alle hoogstnodige boodschappen. Het zwembad bestaat uit een groot bad en een peuterbad voor de kleintjes. Vanaf camping le Grand Lac heeft u een directe toegang tot het meer en het gemeentestrand waar u heerlijk kunt luieren en genieten van de zon. Kinderen nemen hun schepje en emmertje mee en bouwen zandkastelen op het strand. Ook is er een speeltuin en een Kids Club die leuke activiteiten organiseert in de zomermaanden.

Camping in de Jura aan meer

Tijdens een vakantie in de Jura op camping Le Grand Lac zult u zich geen moment vervelen. U treft overal meren en prachtige watervallen aan, zoals de watervallen in Baume-les-Messieurs. U kunt zelfs het topje van de Mont Blanc bewonderen in deze regio. Ook voor een sportief dagje zit u hier op de juiste plek. Het is een paradijs voor fietsers en wandelaars en de vele paden leiden u langs de mooiste plekjes van de Franche-Comté.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Grand Lac voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Grand Lac

Frankrijk Franche-Comté Jura Clairvaux-les-Lacs

Chemin du Langard, 39130 Clairvaux-les-Lacs, Frankrijk

+33 (0)3 84 25 22 14
Engels, Frans
half mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.