Algemene gegevens

Staanplaatsen: 75
Huuraccommodaties: 75
Kampeerterrein: 7 ha
Hoogte: 466 m

Domaine de l’Epinette

Camping Domaine de l’Epinette in Marigny is een comfortabele familiecamping met zwembad aan een rivier in het hart van het merengebied van de Jura. De camping ligt op een glooiend terrein met prachtig uitzicht over de vallei van de rivier de Ain. De camping biedt groene kampeerplaatsen en er is mogelijkheid tot het huren van ingerichte tenten, comfortabele stacaravans en bungalows. De plaatsen op Domaine de l’Epinette zijn afgebakend en de meesten bieden voldoende schaduw. Daarnaast kunt u terecht in een vakantiehuisjes of gîte. Camping Domaine de l’Epinette biedt een speeltuin en zwembad met peuterbad en glijbanen. ’s Avonds kunt u terecht in de pizzeria. In de nabije omgeving kunt u zwemmen in de rivier of wildwatervaren, kajakken en raften.

Familiecamping in de Jura

Dankzij de centrale ligging van Domaine de l’Epinette in het Massief van de Jura biedt het Domaine de l’Epinette, naast de mogelijkheden om te zwemmen, te kanoën en te vissen, een uitstekend startpunt voor wie de mooiste trekpleisters in de omgeving wil bezoeken. Geniet van de weelderige natuur vol ontdekkingsmogelijkheden met rivieren, het meer van Chalain en van Vouglans en de watervallen van de Hérisson. De Jura is de streek van bossen, adembenemende landschappen en de perfecte bestemming voor liefhebbers van watersport. De Jura is naast de prachtige landschappen ook bekend om zijn gastronomie, de wijngaarden en kazen. Een typische wijn uit de Jura is de Vin Jaune waarvan de wijngaarden op kleiachtige hellingen liggen. Een bekende kaas uit de Jura is de Raclette Jura.

We hebben een aantal opties voor Domaine de l'Epinette voor je op een rijtje gezet:

Domaine de l’Epinette

Frankrijk Franche-Comté Jura Marigny

Lac de Chalain
39130 Marigny

+33 (0)3 84 25 70 03
Engels, Frans
half juni - begin september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.