Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 104
Huuraccommodaties: 170
Kampeerterrein: 12 ha
Hoogte: 493 m

Camping La Pergola

Camping La Pergola in Marigny is een gezellige zeer nette familiecamping gelegen naast het Chalain meer in de Jura, France Comté nabij de Zwitserse grens. Kanovaren is een echte familieactiviteit in de Jura en men kan dan ook bijna overal een kano huren. De bar en het restaurant van camping La Pergola zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een prachtig uitzicht over het meer en liggen op comfortable afstand van de zwembaden en speelterreinen. De camping beschikt over een groot zwembad met ligstoelen, een fitnessbad en kinderzwembadje. Op het meer kan men varen met een bootje en vissen op onder andere zalm, forel en snoekbaars. Er is een miniclub voor de kleintjes waar ze kunnen tekenen, boetseren, de natuur ontdekken, waar groepsspelletjes en shows worden georganiseerd. Men kan zich verder op de camping vermaken met tafeltennis, trampoline, boogschieten en karten. Eten en drinken kunt u in het uitstekende restaurant en in de campingwinkel vindt men alles wat me nodig heeft.

Camping in de Jura

Camping La Pergola is gelegen in de prachtige natuur nabij Zwitserland vol meren en bergen en prachtige fauna en flora.
Deze streek is perfect om te voet of per fiets te ontdekken. Zo kunt u via een aangelegd parcours rond de Hérisson-watervallen de 7 watervallen ontdekken. Langs talrijke ontdekkingspaden kunt u het erfgoed en de flora van deze sector bewonderen. Wandelen in de Jura kan tijdens alle seizoenen. De lente is het ideale moment om te genieten van de flora, het water is overvloedig aanwezig. In de zomer, met haar lange dagen, kunt u lange wandelingen maken. In de herfst zijn de bossen prachtig, zijn er paddenstoelen en trekvogels. In de winter bieden de bevroren meren een indrukwekkend landschap.

We hebben de beste opties voor Capfun - Camping La Pergola voor je op een rijtje gezet:

Capfun – Camping La Pergola

Frankrijk Franche-Comté Jura (Frankrijk) Marigny

Lieu-dit La Pergola, 39130 Marigny

0033 (0)3 84 25 75 96
Duits, Engels, Frans, Nederlands
mei - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.