Camping Le Domaine de Beaulieu is een mooie kindvriendelijke camping met twee zwembaden in de Vendée. De camping ligt 1500 meter bij het strand vandaan.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 340
Huuraccommodaties: 53
Kampeerterrein: 6,7 ha

Camping Le Domaine de Beaulieu

Camping Le Domaine de Beaulieu is een mooie kindvriendelijke camping in de Vendée. De camping is gelegen op 1500 meter vanaf het strand, ideaal voor de echte strandliefhebber. Er zijn twee mooie buitenzwembaden op het terrein waar iedere campinggast gebruik van mag maken. Er is een restaurant, animatie voor de kinderen, Wifi en andere leuke activiteiten die je kan ondernemen op de camping. Het centrum van Saint Gilles Croix de Vie ligt op 3 kilometer afstand, hier zijn ook supermarkten gevestigd waar je de dagelijkse boodschappen kunt kopen. De camping heeft 340 kampeerplekken, waarvan de helft met vaste elektriciteit. Deze kampeerplekken zijn geschikt voor kampeerders met tent en caravan. Voor vakantiegangers die wat meer luxe wel kunnen waarderen zijn er ruim 50 stacaravans te huur op deze camping.

Kamperen in de Vendée bij camping Le Domaine de Beaulieu

Vanaf camping Le Domaine de Beaulieu zijn leuke dingen te ondernemen met z’n tweeën of met het gezin. En je hoeft niet voor elke activiteit de warme auto in te stappen. Het strand is op loopafstand, en het centrum van de stad Saint Gilles Croix de Vie is ook aan te lopen. Op de camping hoef je je ook zeker niet te vervelen, er zijn twee prachtige zwembaden, een animatieteam voor de kinderen, een recreatieruimte en dichtbij de camping is ook genoeg te doen. Maak een lekkere wandeling of fietstocht, of ga lang bij de manege om de hoek en maak een rit op een paard.

Chadotel Le Domaine de Beaulieu

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Givrand

Rue du Parc, 85800 Givrand – Saint-Gilles-Croix-de-Vie

+33 (0)2 51 33 05 05
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.