Château Bellegarde les Fleurs

Château Bellegarde les Fleurs is een kleinschalige kasteel in Châteauneuf-la-Forêt (Haute-Vienne) gelegen in de bossen bij een prachtig kasteel met chambres, gîtes en safaritenten. In het midden van de kasteeltuin ligt een groot zwembad. Voor de veiligheid is het zwembad omheind. Kinderen kunnen zich prima vermaken in het zwembad en in de leuke speelruimte. Er zijn een trampoline, een pingpong tafel en in het aangrenzende bos is er een visvijver (ook om bootje te varen). Mocht het weer wat minder zijn, dan kunnen de kinderen knutselen en samen spelen in de oranjerie. In de oranjerie kun je ook genieten van een kopje koffie, croque-monsieurs, verse salades en frietjes. ’s Ochtends kun je hier terecht voor vers stokbrood en croissants. Een keer per week wordt er een buffet of barbecue georganiseerd voor alle gasten.

Glamping in een luxe safaritent

Glamping in een luxe safaritent met privé sanitair in de prachtige kasteeltuin met zwembad en speeltuin van Château Bellegarde les Fleurs. De safaritenten staan op ruime plekken en het terrein is overzichtelijk waardoor de kinderen al gauw veel vrijheid krijgen. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Door de gezamenlijke diners maak je gemakkelijk contact met de andere gasten. Op het landgoed zijn ook gîtes en chambres te huur. De gîtes en kamers bevinden zich in een bijgebouw. Je deelt een zeer ruime binnenplaats met voldoende meubilair om heerlijk te kunnen zonnebaden en dineren.

Leuke uitjes in de Haut-Vienne

De Haute Vienne ligt in de Nouvelle-Aquitaine (Midden-Frankrijk) op circa 950 km van Utrecht. Een prachtig, groen heuvelachtig gebied dat nog niet is overspoeld door het toerisme. Er zijn diverse beschermde natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Bij de receptie ligt voldoende foldermateriaal om elke dag iets anders te ondernemen. Voor de (natuur)liefhebber lopen er over het landgoed verschillende wandel en ATB routes. Op 45 km afstand ligt de grote stad Limoges. Ontdek de oude slagerswijk, porseleinwinkels, gotische kathedraal, het aquarium du Limousin en het Musée national Adrien Dubouché (voor keramiek, glas, porselein), en het Musée municipal de l’Evêché met een prachtige collectie geëmailleerde reliekkistjes en kruisen. Op 30 minuten rijden vind je in Vassivière een klimbos. Er zijn 2 parcoursen voor de kleintjes en 5 parcoursen voor de wat oudere kinderen.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Château Bellegarde les Fleurs voor je op een rijtje gezet:

Château Bellegarde les Fleurs
Frankrijk Limousin Haute-Vienne Châteauneuf-la-Forêt

5, Route de Sussac, 87130 Châteauneuf-la-Forêt

0033 (0)646871759
Engels, Frans, Nederlands
juli - augustus

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe