Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 2

Château Monfréville

Château Monfréville kijkt uit op het Cotentin & Bessin Nationaal Park en heeft 25 kampeerplaatsen exclusief voor tenten. De camping ligt op het terrein van het kasteel en de badkamers kunt u vinden in de kelders van het kasteel, waar ook de oplaadpunten, koelkasten, vriezers, Wi-Fi (gratis), en afwasruimte te vinden is. Er is geen stroom beschikbaar op het kampeerterrein en auto’s mogen niet bij de tent worden geparkeerd. De camping is geschikt voor alle leeftijden. Er is een natuurzwembad en bubbelbad aanwezig waar u gebruik van kan maken. Chateau Monfreville verhuurt ook twee vintage pipowagens voor maximaal 8 personen en twee huisjes voor maximaal 14 personen. Elke ochtend wordt er vers brood bij uw tent bezorgd.

Kamperen in Normandië

Château Monfréville ligt in Normandië in Frankrijk. Vanaf de camping kunt u gemakkelijk de natuur, eten, en geschiedenis van Frankrijk ontdekken. De camping ligt in de buurt van Omaha en Utah Beach (de bekende zandstranden uit de Tweede wereldoorlog). Breng een bezoek aan de historische steden Bayeux, Chebourg en Caen en een ontdek het mooie Mont St Michel. Daarnaast is deze regio ideaal om verschillende lekkernijen uit Frankrijk te proeven. Neem uw fiets mee om de kleine dorpjes in de omliggende gebieden te verkennen. Normandië is een perfecte bestemming voor een vakantie met het hele gezin.

We hebben een aantal opties voor Château Monfréville voor je op een rijtje gezet:

Château Monfréville

Frankrijk Normandië Calvados Monfreville

Monfreville 14230

00 33 6 80 96 12 78
Engels, Frans
begin mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.