Alle foto's

Camping De la Bosse

Camping de la Bosse is een rustige natuurcamping gelegen op het eiland Ile de Noirmoutier in de Vendée met directe toegang tot de zee en de haven. U vindt hier rust, natuur en gezellig samenzijn met uw familie en vrienden.

Verschillende kampeerplaatsen hebben een fantastisch uitzicht over de oceaan en het haventje Port du Morin. Of u houdt van zon of schaduw, u vindt op de camping altijd een plekje die voldoet aan uw wensen. Naast plaatsen met elektriciteitsaansluiting treft u hier ook plekken aan zonder elektriciteit voor iedereen die ten volste wil genieten van de natuur.

Aangezien camping De la Bosse geheel geweid is aan de natuur en het behoud daarvan vindt u hier alleen enkele speeltoestellen voor kinderen en twee jeu de boulesbanen. De directe toegang tot de zee staat garant voor uren zwemplezier en heerlijk genieten van de zon.

Ontdek het eiland Ile de Noirmoutier

Gelegen in de Atlantische oceaan met een gevarieerde flora en fauna maakt camping De la Bosse tot een perfect startpunt van vele wandel- en fietstochten. U kunt ook de omgeving ontdekken per paard en het aquarium bezoeken. Fruit-de-mer is niet weg te denken uit deze regio. Geniet van heerlijke oesters in één van de vele oesterbarretjes en andere lokale lekkernijen. IN het centrum van Noirmoutier kunt u met de “Petit-Train” een rondtripje door het stadje maken.

Overige information van deze accommodatie

Camping Sandaya de la Bosse
Frankrijk Pays de la Loire Vendée L'Epine

Rue de Port, 85740 L’Épine

Frans
april - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe