Alle foto's

Camping de la Plage

Camping de la Plage in Bénodet is een gezellige camping gelegen op 300 meter van de zee in de Finistère in Bretagne. Een gezellige camping met leuke animatie in een natuurlijke omgeving.

De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Het kampeerterrein is vlak en begroeid met gras. De bomen geven de kampeerplaatsen voldoende schaduw. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. Naast traditioneel kamperen kunt u ook een van de huuraccommodaties op de camping boeken. Verblijf in een mobihome of chalet die van alle gemakken zijn voorzien. Deze beschikken over een keukenblok, badkamer en een houten terras met tuinmeubilair.

Met het mooie waterparadijs hoeft u zich geen moment te vervelen op camping de la Plage. Het waterpark bestaat uit een groot verwarmd en overdekt zwembad, twee waterglijbanen en twee overdekte jacuzzi’s. Voor de kleintjes is er een peuterbadje aanwezig. In de zomer volgt u aquagymlessen om in vorm te blijven tijdens uw vakantie in Frankrijk. Naast zwemmen is er ook een Kids Club, zijn er sportieve activiteiten te vinden op de camping en organiseert het animatieteam gezellige avonden.

Camping de la Plage in de Finistère

Bénodet staat bekend om haar mooie stranden. U bent dan ook op 300 meter van de zee verwijderd als u verblijft op camping de la Plage. Zin in een avondje uit? Bezoek bijvoorbeeld het casino op 600 meter van de camping. Ook watersporters zitten op de juiste plek in de Finistère. U kunt onder andere zeilen, duiken en windsurfen. Cultuurliefhebbers maken een uitstapje naar het Musée du Bord de Mer, een thema-museum over de zee.

Overige information van deze accommodatie

Camping de la Plage Bénodet
Frankrijk Bretagne Finistère Bénodet

20 rue du Poulquer, 29950 Bénodet

Engels, Frans
half april - half september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe