Algemene gegevens

Staanplaatsen: 148
Huuraccommodaties: 40

Camping Domaine de Cayola

Camping Domaine de Cayola in Château-d’Olonne is een strandcamping aan de Atlantische kust in de Vendée in de Pays-de-la-Loire met overdekt en verwarmd zwembad. De kampeerplaatsen zijn ruim en voorzien van gras. Naast traditioneel kamperen, zijn er op camping Domaine de Cayola ook verschillende huuraccommodaties te huur. De mobilhomes zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een terras met tuinmeubilair. Enkele accommodaties zijn toegankelijk voor mindervaliden. In het sanitairgebouw vindt u een wasmachine om de was te doen tijdens uw vakantie. In de maanden juli en augustus is de bar, de campingwinkel en de snackbar geopend. Tevens is er een broodservice waar u elke ochtend vers brood en Franse croissants kunt kopen.

Op camping Domaine de Cayola kunt u aan uw lichaam blijven werken in de fitnessruimte. Ook is er een sportterrein aanwezig waar u onder andere kunt voetballen, basketballen en handballen. Nog meer animatie vindt u in de recreatieruimte waaronder tafeltennis, biljart en tafelvoetbal. Ontmoet andere campinggasten op de jeu de boulesbaan en doe mee aan de sportieve toernooien die de camping organiseert tijdens de zomer. Er kan ook gezwommen worden in het overdekte en verwarmde zwembad met een peuterbadje en glijbaan voor de kleintjes. Rondom het zwembad staan ligstoelen met parasols om te genieten van de zon en rustig een boekje te lezen.

Strandcamping Domaine de Cayola in de Vendée

Op 300 meter van camping Domaine de Cayola stopt een bus die u in de zomermaanden naar het strand brengt waar u kunt zwemmen, zandkastelen bouwen en luieren. Wilt u iets actiefs gaan doen? Bezoek het automobielmuseum in Talmont-Saint-Hilaire en kom meer te weten over de geschiedenis van de auto. Bezoek ook de zoutvelden en maak een tocht in het toeristische treintje. Op de camping kunt u fietsen huren om de omgeving en de Vendée te ontdekken en te genieten van de natuur.

We hebben een aantal opties voor Camping Domaine de Cayola voor je op een rijtje gezet:

Camping Domaine de Cayola

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Château-d'Olonne

17 Promenade de Cayola, 85180 Le Château d’Olonne

+33 (0)2 51 22 00 09
Engels, Frans
half maart - half november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.