Domaine des Forges in Avrille is een mooie familiecamping met zwembad en waterglijbanen in de Vendée.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 171
Huuraccommodaties: 94
Kampeerterrein: 14 ha

FranceLoc Domaine des Forges

Domaine des Forges in Avrille is een mooie familiecamping met zwembad en waterglijbanen in de Vendée. De camping is is aangelegd rondom een zestiende-eeuws landhuis en ligt een bijzonder mooie en rustige omgeving. Het domein ligt op nog geen 9 km van de Atlantische Kust nabij de mooiste stranden van de Vendée. Naast de geweldige animatie van de camping (disco-avonden, voorstellingen, animatie overdag, sporttoernooien) besteed de camping speciale aandacht aan de Nederlandse gasten met een internationale informatiebijeenkomst en een welkomstdrankje

Vakantie in de Vendée

De Vendée is met haar prachtige zandstranden (Longeville-sur-Mer, Les Sables-d’Olonne, La Tranche-sur-Mer), mysterieuze eilanden (Île d’Yeu en Île de Noirmoutier), groene moerassen en het golvende landschap betoverend voor iedereen die houdt van avontuur en authentieke natuur. Land, zee en wind zijn in elk seizoen met elkaar verbonden en bieden veel sportieve, speelse en culturele mogelijkheden. Ga op zoek naar het culturele erfgoed, zoals de kastelen, religieuze monumenten en molens.

We hebben een aantal opties voor Camping Capfun Domaine des Forges voor je op een rijtje gezet:

Camping Capfun Domaine des Forges

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Avrillé

Rue des Forges
85440 Avrille

+33 (0)2 51 22 38 85
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.