Alle foto's

Camping Domaine du Petit Arlane

Camping Domaine du Petit Arlane in Valensole is een naturistencamping in het hart van het natuurpark van de Verdon in de Provence. Het is een gezellige en levendige familiecamping in de buurt van Lac de Sainte Croix. De camping heeft zeer veel activiteiten voor jong en oud en er zijn op het 60 hectare groot terrein prachtige naturisten wandelroutes door de zonovergoten natuur.

Rondom de vijf sanitairblokken liggen de kampeerplaatsen verspreid over het grote terrein. Het sanitair is ook toegankelijk voor mindervaliden. De vakantiehuisjes zijn van alle gemakken voorzien. Om de honger te stillen is er een pizzeria met een leuk terras dat op het zwembad uitkijkt. Verder kan men ook maaltijden afhalen en is er een campingwinkel. Tijdens de zomermaanden is er animatie voor jong en oud en kan men op sommige dagen tot laat in de nacht dansen.

Op camping Domaine du Petit Arlane is er ruimte voor volleybal, pin-pong, tennis, basketbal en petanque. Ook zijn er heel wat binnenactiviteiten zoals biljart, televisiekijken, gezelschapsspelletjes en er is een bibliotheek. Er is WiFi aanwezig. Naast het zwembad is er ook nog een sauna om u volledig tot rust te brengen.

Naturistencamping Domaine du Petit Arlane

Camping Domaine du Petit Arlane is gelegen in de prachtige natuur van de Provence temidden van natuur en lavendelvelden. Als men de behoefte heeft om de omgeving te verkennen dan zal men zich ook niet snel vervelen. Men kan avontuurlijke uitstapjes maken om te gaan paardrijden, klimmen, raften, deltavliegen of parasailing. Of kuieren in één van de vele authentieke Provençaalse stadjes die de omgeving rijk is. Lange wandelingen maken in de natuur, een lavendelroute volgen of de okermijnen van Roussillon bezoeken zijn ook aan te raden. Ook op culinair gebied heeft deze streek zeer veel te bieden die gekend is voor Pastis, paté, lavendelhoning en kaas.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Domaine du Petit Arlane voor je op een rij gezet:

Domaine du Petit Arlane
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Alpes-de-Haute-Provence Valensole

Route de Riez, 04210 Valensole

Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - september

Contactformulier

1 review

Schrijf een review
  1. We have had a beautiful time on the camping la petit arlane

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe