Alle foto's

Camping à la Ferme Domaine la Valade

Domaine la Valade in Vigeois is een Franse boerderij gelegen in de Corrèze in de regio Nouvelle-Aquitaine. Een prachtige plek voor gasten die natuur, cultuur, rust, landelijke omgeving, het oude Frankrijk en (h)eerlijk eten nog respecteren. Geen animatie team die je kinderen bezig houdt, maar lekker er zelf op uit gaan, wandelen, zwemmen in het recreatiemeer op loopafstand of een dagje in de kano. Maar ook juist mensen zonder kinderen, met of zonder honden genieten van deze camping. In de zomer aanschuiven aan de lange tafels in de hooischuur voor een gezellige maaltijd met andere gasten, levert altijd weer een verrassende avond op met leuke contacten en gesprekken. Dan slapen onder een heldere sterrenhemel in uw eigen tent of caravan of toch liever in een van onze luxe gîtes of volledig ingerichte De Waard of een van de safaritenten. Met de krekels, een blatend schaap of een briesend paard op de achtergrond. Klinkt geweldig toch?

Ontdek de omgeving van Corrèze

Rondom camping Domaine la Valade is genoeg te doen. Zo heb je wandel- en mountainbikeroutes. Op 5 minuten loopafstand heb je het recreatiemeer Lac Pontcharal dat 15 hectare groot is. Mooie steden en dorpjes in de buurt zijn Uzerche, Tulle, Brive, Cologne la Rouge, Sarlat, Curemonte en Limoges. Leuke activiteiten om te doen zijn: Een bezoekje aan de Paardenstad Arnac de Pompadour, de grotten van Gouffre de Padirac, Rocomadour, stoomtrein in Martel, kastelen, leuke markten (zoals op zondag ochtend in Objat) en nog veel meer. De Kampeerplaatsen op de camping zijn autovrij, je kan parkeren op de parkeerplaats vlakbij.
Honden aangelijnd op de camping en op het erf zijn welkom.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Domaine la Valade voor je op een rij gezet:

Domaine la Valade
Frankrijk

17 La Valade, 19410 Vigeois

Duits, Engels, Frans, Nederlands

3 Reviews

Schrijf een review
  1. Domaine La Valade, daar is alles wat je wenst

    Wij wonen zelf in Frankrijk heel centraal (Auvergne) dus eigenlijk geen vakantie nodig zou je zeggen. Klopt,……….. maar soms wil je er toch even een paar dagen uit. Nu, dat doen wij dus, en gaan een paar dagen rust nemen op een TOP locatie. Waar? La Valade, daar is alles wat je wenst. Dus doen, vind je het niks dan klopt er iets niet bij je. Veel plezier bij Rob en Yvonne. Fijne tijd daar, gr. Henri Maas

  2. Rust en ruimte en schoon

    Echt ’n aanrader! Rust en ruimte en schoon en geweldige lieve eigenaren! Ik geef ze een 10!! Monique en Bernhard ??❤️❤️ Prachtig meer vlakbij en gelukkig geen zwembad op het terrein.

  3. Dit is geen vakantie, dit is AVONTUUR

    Mensen , dit is geen vakantie, dit is AVONTUUR. Zoveel te doen en te zien, ga er gewoon een keer heen en je belandt in een paradijs!

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe