Flower Camping les Aubépines

Camping Les Aubépines in Le Crotoy is een groene camping te midden van de natuur en de fluitende vogels op gelegen in de baai van Somme in Picardië. Bewonder de schoonheid van de Somme in een oude Eend. De kampeerplaatsen zijn plat en liggen half in de schaduw. Sommige plekken zijn toegankelijk voor mindervaliden evenals het sanitair. Breng uw vakantie door in de natuur terwijl u toch geniet van alle gemakken. Dat kan in een van de cottages of andere huuraccommodaties op camping les Aubépines. Op het terras vindt u tuinmeubilair en een barbecue voor gezellige zomeravonden. Er is een klein campingwinkeltje voor dagelijkse boodschappen. Ook kan er brood worden besteld en zelfs een heel ontbijt met sinaasappelsap en een warme drank. Ontmoet Mister Flower op Camping Les Aubépines en ga samen met de kinderen op ontdekking. Leuke activiteiten, creatieve workshops en veel gezelligheid. Het multisportterrein is geschikt voor allerlei balspelen en zelfs badminton. De kinderboerderij biedt veel plezier voor iedereen met kippen, eenden en ezels. Het zwembad is verwarmd en voor de kleintjes is er een peuterbadje. Ook kunt u gratis de tennisbaan huren voor een potje tennis.

Groene camping in de Somme

Het dorpje Le Crotoy bereikt u via het fietspad drie kilometer verderop. In dit havendorpje kunt u dineren in een van de restaurantjes of inkopen doen bij de winkeltjes. Geniet van de prachtige zandduinen, de flora en fauna en van de oceaan. De Somme is een paradijs voor iedereen die van wandelen en fietsen houdt. De vele wandel- en fietsroutes brengen u op wonderbaarlijke plekjes in Picardië. Of ontdek de regio in een ritje in een Eend!

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Flower Camping les Aubépines voor je op een rijtje gezet:

Flower Camping les Aubépines
Frankrijk Picardië Somme Le Crotoy

800 Rue de la Maye, Saint Firmin, 80550 Le Crotoy

Engels, Frans
april - oktober

Contactformulier

1 beoordeling

Beoordeling schrijven
  1. Camping met een fantastische ligging

    De camping heeft een fantastische ligging dichtbij het brede strand van de baai van de Somme. Je kan er fantastische wandelingen maken op het wad van de baai of in het duingebied. Het is een paradijs voor vogelspotters en andere natuurliefhebbers. In juli is het hele wad blauw van de Lamsoor. Andere sportieve mogelijkheden zijn fietsen en paardrijden. Er zijn aardige dorpjes in de omgeving.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe