De 2 sterren camping Le Pont Rouge et les Vignes in Chipilly in de vallei van de Haute Somme ligt op 950 m van een privémeer in de Somme in Picardie.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 106
Kampeerterrein: 3 ha

Camping Le Pont Rouge et Les Vignes

Camping Le Pont Rouge et Les Vignes in Chipilly is een tweesterren camping in de vallei van de Haute Somme op 950 meter van een privémeer in de Somme in Picardie. Een ideale plek voor natuurliefhebbers en visfanaten. De kampeerplaatsen liggen op een iets hellend terrein. Naar gelang uw wens kan uw plek in de schaduw of in de zon liggen. Daarnaast verhuurt de camping ook volledig ingerichte stacaravans die van alle gemakken zijn voorzien. In de snackbar kunt u frietjes, pizza’s en andere lekkernijen bestellen. Ook kunt u gebruikmaken van de WiFi-verbinding op de camping. Begin uw vakantie met een ontspannen dagje in de jacuzzi en de spa. Om in vorm te blijven maakt u gebruik van de fitnesstoestellen die zich in de buitenlucht bevinden. De jeu de boulesbaan op camping Le Pont Rouge et Les Vignes is het perfecte plekje om andere campinggasten te ontmoeten.

Ontdek de Somme

Op 200 meter van camping Le Pont Rouge et Les Vignes ligt een gemeenschappelijke speeltuin waar kinderen zich kunnen uitleven. Huur een fiets of mountainbike bij de camping en trek er op uit. Maak mooie tochten langs het kanaal en fiets van dorp naar dorp. Altijd al eens met een paard met wagen op pad willen gaan? Op 5 kilometer van de camping vindt u Cheval ‘Pensée’ de le Hamel. Op de rivier de Somme is het ook heerlijk kanoën, kajakken en waterfietsen. Huur een bootje en maak mooie tochtjes op het water om zo de omgeving eens vanuit een ander perspectief te bewonderen.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Pont Rouge et Les Vignes voor je op een rijtje gezet:

106

3 ha

Camping Le Pont Rouge et Les Vignes

Frankrijk Picardië Somme Chipilly

16 rue du Marais, 80800 Chipilly

+33 (0)6 74 82 85 42
Engels, Frans
eind maart - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.