Camping La Berge Ombragée

Camping La Berge is een kleine schaduwrijke camping direct gelegen aan de rivier de Dordogne. Je kunt hier van de gemoedelijke en plezierige sfeer genieten en tot rust komen op deze rustieke camping. La Berge Ombragée heeft 50 grote kampeerplaatsen van minimaal 250m². Zet je tent op aan de rivier, ga voor een schaduwrijke plek onder de notenbomen of kies voor het gemak van een ingerichte safari-of bungalowtent. Kinderen hebben hier nog voldoende ruimte om heerlijk te ravotten en de vele bomen op het terrein geven niet alleen een aangename schaduw maar nodigen ook uit om je hangmat aan op te hangen. Lekker niets doen en gewoon wat luieren aan de Dordogne!

De Dordogne rivier

Camping La Berge Ombragée ligt direct aan de rivier waar de stroming niet sterk is. In het midden van de rivier, zelfs bij een lage waterstand, kun je zwemmen terwijl de kinderen dammetjes kunnen bouwen in het ondiepe gedeelte. Ook kun je vanaf de oever van de camping vliegvissen of kanoën. Zin in een drankje? Bij het gezellig barretje bijna direct aan de rivier is het heerlijk relaxen. ‘s Morgens haal je hier je verse baguettes en croissants.

La pause nature en Corrèze

De camping ligt in het groene departement Corrèze in het plaatsje Brivezac, tussen Beaulieu sur Dordogne (5 km) en Argentat-sur-Dordogne (18 km). De streek staat bekend om de schitterende wandelpaden en eindeloze fiets-of mountainbike routes. Bossen, watervallen, vergezichten en heldere meertjes wisselen elkaar af, doorkruist door de rivier de Dordogne.  Het is heerlijk rustig en stil en overal op het platteland liggen pittoreske dorpjes waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan en het rustige Franse leven aan u voorbij trekt.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor La Berge Ombragée voor je op een rijtje gezet:

La Berge Ombragée
Frankrijk Limousin Corrèze Beaulieu-sur-Dordogne

Lieu dit Valeyran, Brivezac, 19120 Beaulieu sur Dordogne

0033 (0)6 45089021
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half juni - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe