Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 20
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 170 m

Camping La Ferme des Poutiroux

Camping La Ferme de Poutiroux in Limeuil is een natuurcamping op een kleine heuvel in de mooie Périgord Noir in het departement Dordogne in de Aquitaine. Activiteiten voor jonge en oudere kinderen en gezellige animatie in de avond. De kampeerplaatsen zijn ruim, schaduwrijk en afgebakend door hagen en struiken. In het sanitairgebouw vindt u douches, toiletten, een wasserette en afwasbakken met warm water. Ook toegankelijk voor mindervaliden. Voor kinderen is er een aparte sanitairruimte. Op het kampeerterrein staan ook verschillende soorten mobilhomes, waaronder enkele geschikt voor gehandicapten. De camping beschikt over een campingwinkel en een broodservice. Luxe kamperen met elke dag vers brood en Franse croissants.

Kinderen vermaken zich de hele dag op camping La Ferme des Poutiroux. Er zijn twee speeltuinen met leuke speeltoestellen. Iets oudere kinderen vermaken zich in de recreatieruimte met flipperkast en tafelvoetbal. Ook is er tafeltennis, een sportterrein en een jeu de boulesbaan. Rondom het zwembad met peuterbad staan ligstoelen zodat u een oogje in het zeil kunt houden en tegelijk kunt genieten van de zon. De camping organiseert ook activiteiten en animatie zoals een filmavond, pizza-avond en verschillende uitstapjes in de natuur.

Gastronomisch genieten in de Dordogne

Camping La Ferme des Poutiroux ligt in Limeuil waar u twee indrukwekkende bruggen tegenkomt. Dit dorp is geklasseerd als een van de mooiste dorpen van Frankrijk. Hier vindt u ook oude ambachten zoals pottenbakken, ijzersmeden en glasblazen. De Dordogne straalt ook een en al gastronomie uit. Deze regio staat bekend om haar noten, truffels en foie gras.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €10,50 €16,40 €18 per dag
Extra persoon €3,60 €5,20 €5,80 per dag
Kind tot 8 jaar €2,10 €3 €3,30 per dag
Huisdier €0,00 €1 €1 per dag
Lodge tent 1/4 personen €160 €360 €480 per week
Mobile home 1/5 personen €240 €530 €610 per week
Stacaravan 1/6 personen €275 €580 €630 per dag

Camping La Ferme des Poutiroux

Frankrijk Aquitaine Dordogne Limeuil

24510 Limeuil

+33 (0)5 53 63 31 62
Engels, Frans
begin april - eind oktober

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.