Camping La Piat

Camping La Piat in Brides-les-Bains is een groene camping gelegen op 5 minuten lopen van het centrum en de thermen in een rustige en groene omgeving in de Savoie in de Rhône-Alpes. Ontdek de prachtige flora en fauna in de Savoie en laat u betoveren door het uitzicht.

De kampeerplaatsen liggen te midden van de natuur en beschikken over een aangename verkoeling. Het merendeel van de plaatsen zijn voorzien van elektriciteitsaansluiting en zijn niet afgebakend. Er zijn twee sanitairblokken aanwezig met warm water, een cabine voor mindervaliden en een ruimte voor baby’s. In de wasserette vindt u een wasmachine en een droger. Naast  traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een van de mobilhomes, caravans of woonwagens. In de zomermaanden is er een broodservice en kunt u ijsjes kopen op de camping.

Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op camping La Piat. Er kan naar hartelust gesprongen worden in het springkasteel. Ook zijn er uitdagende speeltoestellen te vinden in de speeltuin. Ontmoet andere campinggasten bij de tafeltennistafel, de tafelvoetbal of het volleybalterrein. Langs de camping stroomt een beekje waar ieder jaar alle kinderen te vinden zijn om dammen te bouwen en te spelen in het water. De camping organiseert ook geregeld jeu de boulestoernooien op de twee jeu de boulesbanen.

Camping La Piat, wandelen in de Savoie

Rondom camping La Piat zijn er tal van activiteiten. Zo kan men zwemmen in het zwembad van Brides-les-Bains of in het meer van Praz. Op één uur lopen vindt u het mooiste meer van de Belleville-vallei in een prachtige omgeving tussen Menuires en Val Thorens. Watersportliefhebbers leven zich uit met kanoën, raften en hydrospeed. De Savoie nodigt ook iedereen uit om de prachtige bergweggetjes, valleien en bergen te ontdekken per mountainbike. Of maak geweldige wandelingen in dit prachtige gebied.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping La Piat voor je op een rij gezet:

Camping La Piat
Frankrijk Auvergne-Rhône-Alpes Savoie Brides-les-Bains

73570 Brides-les-Bains

Engels, Frans
half april - half oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe