Algemene gegevens

Staanplaatsen: 148
Huuraccommodaties: 44
Kampeerterrein: 3,5 ha
Hoogte: 350 m

Camping La Rivière

Camping La Rivière in Saint-Maime is een gezellige familiecamping in de Haute Provence waar u zeer vriendelijk ontvangen wordt. Het grote terrein heeft veel schaduw en er is veel groen en is gelegen aan een rivier en aan een meer. De camping heeft zeer veel activiteiten zodat u zich nooit zal vervelen.

De camping heeft tijdens de zomermaanden een pizzeria en snackbar.  Er worden worden allerlei workshops gegeven waaronder yoga en aardewerken, er zijn leuke kookwedstrijden en gezellige feestjes. Voor de kleintjes en jongeren wordt er dagelijks animatie voorzien. En uiteraard is er een verfrissend zwembad en allerlei speelmogelijkheden. Men kan ter plaatse vissen in een vijver, sporten of genieten van een massage.

Familiecamping La Rivière in Zuid-Frankrijk

Camping La Rivière is prachtig gelegen in de Haute Provence met het natuurpark van Luberon in de buurt. De camping ligt in heuvelachtig gebied met zonovergoten lavendelvelden en heerlijk geurende tijm. Men kan zich zeer goed op deze camping vermaken omdat het pakket aan activiteiten zeer uitgebreid is en op jong en oud gericht is. Maar ook buiten de camping kan men van alles ondernemen. Om maar wat dingen op te noemen: u kunt gaan paardrijden, bergbeklimmen, fietsen, paragliden of kajakken. Maar ook golfen of tennissen. Wat denkt u van een filmje meepikken in de bioscoop of de benen gaan strekken in een discotheek. Voor ieder wat wils dus.

We hebben een aantal opties voor Flower Camping La Rivière voor je op een rijtje gezet:

Flower Camping La Rivière

Frankrijk Provence Alpes-de-Haute-Provence Saint-Maime

Lieu-dit Les Côtes, 04300 Saint-Maime

+33 (0)4 92 79 54 66
Engels, Frans, Nederlands
midden april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.