Camping L’Adrech

Camping L’Adrech in La Mure Argens is een gastvrije familiecamping prachtig gelegen in de bergen van de Verdon in de Alpes-de-Haute-Provence en de ideale uitvalbasis voor de liefhebber van rust en natuur. De camping zelf heeft een prachtig panoramisch uitzicht in de bergen en geeft directe toegang tot de rivier de Verdon waar men kan vissen.

Er zijn zonnige en schaduwrijke plaatsen en alle comfort is aanwezig, ook voor rolstoelgebruikers. Er is een kleine bar voor een drankje en versnapperingen. Het zwembad zorgt voor verkoeling tijdens de hete zomerdagen. De camping is het hele jaar geopend en tijdens de wintermaanden is het de perfecte uitvalbasis om te gaan skiën in Val d’Allos.

Familiecamping L’Adrech in de Provence

In de vallei, niet ver van camping L’Adrech, zijn er activiteiten genoeg voor iedereen. De camping eigenaars werken samen met allerlei organisaties die onder andere rafting en paragliding aanbieden. Maar men mag zeker niet vergeten om het natuurpark van de Verdon te bezoeken met zijn prachtige Gorges du Verdon en de twee meren Castillon en Sainte Croix. Een mooie plek om de Gorges du Verdon te ontdekken per kano of waterfiets. Ook is het mogelijk om een motorbootje te huren.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping L’Adrech voor je op een rij gezet:

Camping L’Adrech
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Alpes-de-Haute-Provence La Mûre Argens

Route du Pont d’Allons, 04170 La Mûre Argens

Engels, Frans
januari - december

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe