Algemene gegevens

Staanplaatsen: 18
Huuraccommodaties: 7
Kampeerterrein: 1 ha

Camping L’Adrech

Camping L’Adrech in La Mure Argens is een gastvrije familiecamping prachtig gelegen in de bergen van de Verdon in de Alpes-de-Haute-Provence en de ideale uitvalbasis voor de liefhebber van rust en natuur. De camping zelf heeft een prachtig panoramisch uitzicht in de bergen en geeft directe toegang tot de rivier de Verdon waar men kan vissen.

Er zijn zonnige en schaduwrijke plaatsen en alle comfort is aanwezig, ook voor rolstoelgebruikers. Er is een kleine bar voor een drankje en versnapperingen. Het zwembad zorgt voor verkoeling tijdens de hete zomerdagen. De camping is het hele jaar geopend en tijdens de wintermaanden is het de perfecte uitvalbasis om te gaan skiën in Val d’Allos.

Familiecamping L’Adrech in de Provence

In de vallei, niet ver van camping L’Adrech, zijn er activiteiten genoeg voor iedereen. De camping eigenaars werken samen met allerlei organisaties die onder andere rafting en paragliding aanbieden. Maar men mag zeker niet vergeten om het natuurpark van de Verdon te bezoeken met zijn prachtige Gorges du Verdon en de twee meren Castillon en Sainte Croix. Een mooie plek om de Gorges du Verdon te ontdekken per kano of waterfiets. Ook is het mogelijk om een motorbootje te huren.

We hebben een aantal opties voor Camping L'Adrech voor je op een rijtje gezet:

18

7

1 ha

Camping L’Adrech

Frankrijk Provence Alpes-de-Haute-Provence La Mûre Argens

Route du Pont d’Allons, 04170 La Mûre Argens

 

+33 (0)4 92 89 17 81
Engels, Frans
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.