Camping Le Mas de la Treille in Cavalaire-sur-Mer is een familiecamping aam de Côte-d’Azur op 10 minuten van het strand en het centrum in de Var.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 95
Huuraccommodaties: 60

Familiecamping Le Mas de la Treille in de Var

Camping Le Mas de la Treille in Cavalaire-sur-Mer is een familiecamping aam de Côte-d’Azur op 10 minuten van het strand en het centrum in de Var. Een ideale vakantie voor wandelaars, strandliefhebbers en families. De kampeerplaatsen zijn schaduwrijk en liggen onder de mimosa-, eucalyptus- en eikenbomen. Het sanitair op de camping beschikt over een speciale ruimte voor gezinnen met kinderen. De plaatsen zijn afgebakend en voorzien van een elektriciteitsaansluiting. U kunt ook een koelkast huren bij de receptie. Op het kampeerterrein vindt u een restaurant, een wasserette met wasmachine en strijkgelegenheid. De broodservice zorgt voor dagelijks vers brood en Franse croissants. Voor campers is er een speciaal servicepunt. Op camping Le Mas de la Treille vindt u een verwarmd zwembad voor urenlang waterplezier. Er is een peuterbadje voor de kleintjes, een relaxruimte en een bubbelbad. De kinderen vermaken zich uitstekend op de waterglijbaan. Sportliefhebbers zijn te vinden op de jeu de boulesbaan. Voor kinderen is er een speeltuin met leuke speeltoestellen. Ook is er een tafeltennisgedeelte.

Vakantie in de Var bij Le Mas de la Treille

Rondom camping Le Mas de la treille liggen tal van stranden met strandwachten. U kunt hier zwemlessen volgen of uw kinderen inschrijven bij een van de Kids Clubs. Naast strandliefhebbers zijn ook wandelaars van harte welkom op de vele wandelroutes aan de Côte-d’Azur. Boek een van de excursies om de eilanden te bezoeken op ongeveer 700 meter. In de omgeving kan men paardrijden, er is een casino in de buurt en een bioscoop. In de zeilschool kunt u verschillende cursussen boeken om te leren zeilen. Ook duikliefhebbers zitten op de juiste plek. Cavalaire-sur-Mer is de tweede duiksite aan de Mediterraanse zee.

Bekijk de prijzen van Camping Le Mas de la Treille bij een van onze partners:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €19 €26 €56 per dag
Extra persoon €7 €9 €12 per dag
Kinderen tot 7 jaar €5 €6 €7 per dag
Huisdier €5 €6 €7 per dag
Cottage 3/4 pers. €329 €406 €896 per week
Cottage 4/5 pers. €55 €70 €148 per nacht
Woonwagen 2/3 pers. €50 €66 €126 per dag
  • Kampeerplaats o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.

Camping Le Mas de la Treille

Frankrijk Provence Var Cavalaire-sur-Mer

Chemin des Canissons, 83240 Cavalaire-sur-Mer

+33 (0)4 94 64 31 81
Engels, Frans, Italiaans
half april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.