Alle foto's

Welkom bij Le Mas du Midi

Le Mas du Midi is een kleinschalige camping in combinatie met gîtes en ingerichte safaritenten in het Franse departement Tarn-et-Garonne. Mas du Midi ligt middenin de natuur, op een prachtige rustige plek met veel bezienswaardigheden in de omgeving.

Op het terrein (3 ha.) kan iedereen gebruik maken van een groot zwembad (5x12m) met diep en ondiep gedeelte, diverse speeltoestellen en een gezellige patio voor het nuttigen van drankjes, hapjes en diner’s. In de eetkamer staat een goed gevulde boekenkast, spelletjes en tijdschriften. Op het veld bij binnenkomst staat onze grote speeltent waar jong en oud zich kan amuseren met sjoelen, tekenen, tafelvoetbal en dvd’tjes kijken.
Bij ons rusten ouders uit omdat de kinderen naar hartelust en veilig kunnen spelen.

Alle accomodaties bieden optimale privacy, ook de eigen tenten staan op zeer royale plekken.

Mas du Midi is tevens startpunt voor wandelingen (wandelkaarten zijn beschikbaar) en fietstochten in de omgeving.

Wij willen graag dat onze gasten zich bij ons thuis voelen, dat de sfeer prettig is en iedereen, jong en oud(er) kan genieten van een ontspannen, zonnige en afwisselende vakantie. We verheugen ons op jullie komst!

De omgeving van de Mas is zeer gevarieerd. De Mas ligt op een massief tussen de uitgeslepen valleien van de rivieren Lot en Aveyron waar prachtige wandelroutes liggen langs grotten, gorges en watervallen, door bossen en over heuvels met tal van prachtige en sfeervolle middeleeuwse vestingstadjes.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Le Mas du Midi voor je op een rij gezet:

Le Mas du Midi
Frankrijk Occitanië Tarn-et-Garonne Saint-Projet

780 chemin de Cantegraille, 82160 Saint-Projet

Engels, Frans
het hele jaar

Contactformulier