Alle foto's

Sites et Paysages camping Le Moulin

Camping Le Moulin is een groene gezinscamping aan de voet van de Pyreneeën en aan de oever van de rivier de Garonne in een 17e eeuwse omgeving in de Midi-Pyreneeën. Natuur, schoonheid en rust zijn de sleutelwoorden van deze camping.

De schaduwrijke kampeerplaatsen zijn voor een groot deel aangesloten op water en elektriciteit. Er zijn ook standplaatsen met koelkast, een magnetron, tafel, stoelen en twee ligbedden. In de sanitaire ruimten kunt u gratis gebruikmaken van warm water en er is een speciaal gebouw voor kleine kinderen.

Camping Le Moulin is een paradijs voor kinderen met animatie, activiteiten, zwembad en sportieve spelletjes. Volwassenen kunnen natuurlijk ook meedoen of genieten van een massage, spektakels in de avonduren of heerlijke thema-diners. In de zomer is er elke zondag om 12 uur een welkomstcocktail.

Groene camping Le Moulin

Vlakbij camping Le Moulin ligt een schiereiland die toegankelijk is via twee kleine bruggen. Een prachtig stukje natuur waar u helemaal tot rust zal komen. Martre-Tolosane is een oud middeleeuws dorpje met dubbele muren dat een en al cultuur uitstraalt. De plateelfabrieken liggen ook in de buurt en kunnen bezocht worden. De regionale hoofdstad, Toulouse, ligt op enkele kilometers rijden van de camping. In ‘Cité de l’Espace’ kunt u de werkplaats bezoeken waar de Airbus gemaakt wordt.

Overige information van deze accommodatie

Camping Sites et Paysages Le Moulin
Frankrijk Occitanië Haute-Garonne Martres-Tolosane

avenue de Saint Vidian, 31220 Martres-Tolosane

april - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe