Algemene gegevens

Staanplaatsen: 39
Huuraccommodaties: 21

Camping Namasté

Camping Namasté in Puysségur is een kleine camping met zwembad in de Haute-Garonne gelegen in het bos in de regio Occitanië. Op de camping is het mogelijk om een cottage, chalet of standplaats voor je eigen tent, caravan of camper kan huren. Camping Namasté ligt prachtig gelegen in het bos aan een leuk klein meertje waar je in kan vissen. Verder kan je op de camping heerlijk zwemmen in het zwembad, volleyballen, basketballen, tafeltennissen en heerlijk ontspannen in de sauna. De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in de speeltuin.

Ontdek de Haute-Garonne

Rondom Camping Namasté in het zuiden van Frankrijk is meer dan genoeg te doen. Zo kan je heerlijk paardrijden, een ritje maken op een ezel in Sarrant, naar de molen Brignemont, Château de Laréole en verschillende marktjes in de omgeving bezoeken. Verder kan je heerlijk wandelen door de natuur, fietsen en heerlijk vissen.

Camping Namaste

Frankrijk Midi-Pyrénées Haute-Garonne Puysségur

17 Souleillas du Village, 31480 Puysségur

+33 5 61 85 77 84
Duits, Engels, Frans, Spaans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.