Village Vacances Du Lac

Camping du Lac in Boulogne-sur-Gesse is een vakantiepark gelegen op het zuiden aan de oever van een meer in de Haute-Garonne in de Midi-Pyrénées. Ideaal gelegen op 200 meter van het zwembad. De 24 vakantiehuisjes zijn van alle gemakken voorzien. In de zomer bieden de vele bomen voldoende schaduw. De camping beschikt over twee sanitairgebouwen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de supermarkt die vrijwel naast de camping ligt. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi. In de zomer is het lekker vertoeven aan het zwembad met waterglijbaan. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad met waterspuwende champignon. Net buiten de camping vindt u een tennisbaan om samen met andere gasten een balletje te slaan. Op de camping zelf is een tafeltennistafel, een speeltuin en een jeu de boulesterrein.

Vakantiepark Village Vacances Du Lac

Elk jaar op 15 augustus is er een groot vuurwerk aan de rand van het meer. Een waar spektakel met licht en geluid. Op het meer kunt u waterfietsen huren en langs de oevers varen en de mooie natuur in u opnemen. Daarnaast is het ook mogelijk om te vissen in het meer, zowel overdag als ’s nachts. Vanaf het meer kunt u de wandelroute ‘Petit Train’ nemen die u leidt langs de spoorlijn Toulouse-Boulogne en die over de grote viaduct voert.

Overige information van deze accommodatie

Boek Village Vacances Du Lac bij:

Village Vacances Du Lac
Frankrijk Midi-Pyrénées Haute-Garonne Boulogne-sur-Gesse

avenue du Lac, 31350 Boulogne-sur-Gesse

0033 (0)5 61 88 20 54
Duits, Engels, Frans
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe