Camping le Mercier

Camping Le Mercier is een mooie kleine camping in het Calmont in Haute-Garonne. Haute-Garonne is een departement in de Midi-Pyrénées, een prachtige regio in het zuiden van Frankrijk. Op deze camping heerst een familiale sfeer en is daardoor de ideale kampeerbestemming voor gezinnen met (jonge) kinderen. Er is een mooi zwembad en campinggasten mogen gebruik maken van het wifinetwerk van de camping. Leuk om contact te houden met de thuisblijvers. Er zijn kampeerplekken en huuraccommodaties beschikbaar op dit kampeerterrein. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan of camper. En de huuraccommodaties zijn geschikt voor twee t/m zes personen. De mobile homes zijn goed onderhouden en eigentijds ingericht. Ideaal voor de kampeerder die wat meer van luxe houdt.

Kleine camping le Mercier in Midi-Pyrénées

Op camping le Mercier hoef je je zeker niet te vervelen. Neem een duik in het zwembad, de kinderen vermaken zich in de speeltuin en ook in de omgeving is genoeg te doen. Huur fietsen en verken de omgeving op de fiets, geniet van de natuur en de rust in deze omgeving. Kom je terug op de camping na een lange dag weg en heb je geen zin meer om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant op de camping en eet een lekkere maaltijd.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping le Mercier bij:

Camping le Mercier
Frankrijk Midi-Pyrénées Haute-Garonne Calmont

1 avenue de pamiers, 31560 Calmont

0033 (0) 53 44 88 131
Engels, Frans, Spaans
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe