Algemene gegevens

Staanplaatsen: 90
Huuraccommodaties: 22
Kampeerterrein: 6 ha

Camping Les Aillos

Camping Les Aillos in Caraman is een rustige naturistencamping in de Midi-Pyrénées voor een kalme vakantie op het platteland in de Haute-Garonne. Als u houdt van gezellige animatie, rust en natuur dan is dit de camping waar u naar op zoek bent.

De kampeerplaatsen liggen in een groene en beboste omgeving en beschikken over veel schaduw. Ook kunt u huuraccommodaties huren waaronder stacaravans, chalets en een houten woonwagen. Ontbijt elke ochtend met vers brood en Franse croissants. Ook als u ’s avonds geen zin heeft om te koken komt u gewoon een hapje eten in het restaurant.

Kom ontspannen in de sauna op camping Les Aillos na een duik genomen te hebben in het zwembad. Er is een speciaal badje voor kleine kinderen en rondom het zwembad staan verschillende ligstoelen om op uw gemak een boekje te lezen. Blijf in vorm met de body boomers op het terrein of sla een balletje op de tennisbaan. Elke zaterdag en woensdag worden er dineravonden georganiseerd. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten zoals knutselen, spelletjes in het zwembad of een mooi spektakel in de avond.

Naturistencamping Les Aillos in de Haute-Garonne

Camping Les Aillos ligt niet ver van Toulouse, ook wel de roze stad genoemd met haar prachtige in rode steen gebakken bouwwerken. Vanuit Caraman kunt u verschillende mooie wandeltochten maken om de regio te ontdekken. La ferme Pra Mau is een leuk attractiepark en tegelijk een ontdekkingstocht in de oudheid. Maak een mooie boottocht op het Canal du Midi met haar beroemde brug.

We hebben een aantal opties voor Naturiste Les Aillos voor je op een rijtje gezet:

Naturiste Les Aillos

Frankrijk Midi-Pyrénées Haute-Garonne Caraman

31460 Caraman

+33 (0)5 61 83 22 57
eind maart - begin november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.