Camping En Salvan

Camping En Salvan in Vaudreuille is een familiecamping vlakbij het meer van Saint Ferréol in de Haute-Garonne in de Midi-Pyrénées. De ideale plek voor natuurliefhebbers en iedereen die van watersporten houdt.

De kampeerplaatsen liggen op een groen en bebost kampeerterrein. De plekken zijn afgebakend en enkele plekken zijn toegankelijk voor mindervaliden. Voor campers zijn er speciale plaatsen en er is een speciaal servicepunt. Twee van de vier sanitairblokken beschikken over een babyruimte. Bij de receptie kunt u ‘s ochtends vers brood en Franse croissants halen. Ook haalt u hier de hoogstnodige boodschappen.

Tijdens het hoofdseizoen organiseert camping En Salvan verschillende activiteiten overdag en ‘s avonds. Zo is er het Kampeerfeest met maaltijd en concert in de zomer. In de maanden juli en augustus is er een Kids Club voor kinderen van  4 tot 10 jaar. Verder kunt u hier boogschieten, jeu de boules spelen, tafeltennissen en aquagymlessen volgen. Er is een openluchtzwembad met ligstoelen en parasollen rondom.

Familiecamping En Salvan in de Haute-Garonne

In de Haute-Garonne  vindt u tal van meren en wateren waar u kunt vissen. Ook zijn er verschillende stranden voor de zonaanbidders en zwemliefhebbers. Op het meer van Saint Férreol kunt u kanoën, kajakken en surfen. Voor cultuur bezoekt u Carcassonne en de vele kastelen in de buurt. Ook de abdij Ecole de Sorèze en het museum Dom Robert zijn aanraders in de buurt van camping En Salvan.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping En Salvan voor je op een rijtje gezet:

Camping En Salvan
Frankrijk Midi-Pyrénées Haute-Garonne Vaudreuille

avenue du lac de Saint Ferréol, 31250 Vaudreuille

Engels, Frans
half april - half oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe