Camping Pradelongue

Camping Pradelongue in Luchon is een gezinscamping in het dal in de Haute-Garonne tussen de hoge bergen in de Midi-Pyrénées. Op 150 meter van de camping stopt een gratis shuttle bus die u naar de thermen brengt voor totale ontspanning. De ruime kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Voor campers is er een speciaal servicepunt. De sanitairruimte is toegankelijk voor mindervaliden en er is een babybadje voor de kleintjes. In de wasserette vindt u wasmachines, wasdrogers en strijkplanken met strijkijzers. In de recreatieruimte van camping Pradelongue vindt u een televisie, een biljarttafel en verschillende gezelschapsspellen. In de zomer is het verwarmde openluchtzwembad geopend. Rondom het zwembad staan ligstoelen en voor de allerkleinsten is er een peuterbadje. Voor kinderen is er een speeltuin met glijbanen, schommels en andere speeltoestellen. Er zijn twee trampolines, een voetbalveld, volleybalveld en een basketbalterrein. Ook kunt u in vorm blijven op de fitnessapparaten of een potje jeu de boules spelen met andere campinggasten.

Gezinscamping Pradelongue in de Haute-Garonne

Rondom camping Pradelongue vindt u 250 kilometer aan paden voor wandelaars en fietsers. De perfecte manier om de Pyreneeën te ontdekken. Ook klimmers zitten goed in deze regio. Of u nu de echte bergen in wilt trekken of een dagje in de bomen wilt klimmen met het hele gezin. Het skistation Superbagnères is de ideale locatie om te paragliden. U kunt hier zelfs een vlucht maken in een vliegtuigje of deltavliegen.

Overige information van deze accommodatie

Camping Pradelongue
Frankrijk Midi-Pyrénées Haute-Garonne Luchon

Moustajon, 31110 Luchon

0033 (0)5 61 79 86 44
Duits, Engels, Frans, Spaans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe