Alle foto's

Camping Le Rupé

Camping Le Rupé is een stadscamping in Toulouse, gelegen op 400 van een recreatiemeer in de Midi-Pyrénées. Aan het meer ligt een recreatiecentrum waar je ’s zomers allerlei watersportactiviteiten kunt ondernemen, zoals waterskiën, wakeboarden en suppen. Ook liggen er opblaasbare speeltoestellen en super gave glijbanen op het water. Kinderen van alle leeftijden (en volwassenen!) beleven hieraan eindeloos plezier. Op de camping zelf zijn verschillende diensten en faciliteiten beschikbaar. Zo is er een wasruimte, kruidenierswinkel en wifi op het terrein. Voor de kids is er een speeltuin, tafeltennistafel en multisportterrein. De camping is ideaal als doorreiscamping en als uitvalsbasis om Toulouse te verkennen.

Stadscamping in Toulouse

De stadcamping in Toulouse ligt op 10 km van de luchthaven Toulouse-Blagnac en op 7 km van het treinstation van Matabiau. Je kunt het centrum van Toulouse bereiken met het nabijgelegen openbaar vervoer of per fiets langs de oevers van de Garonne rivier (ca. 30 minuten fietsen).

Bezienswaardigheden in Toulouse

Toulouse wordt ook wel ‘de roze stad’ genoemd, vanwege de roze kleur van de bakstenen van veel van haar gebouwen. Toulouse ligt aan de rivier de Garonne en is een levendige, hippe stad met veel bezienswaardigheden, architectuur en leuke winkels en restaurantjes. Dingen die leuk zijn om te doen in Toulouse zijn het maken van een stadswandeling, de Pont Neuf oversteken voor een mooi uitzicht op de rivier, en de Jardin Japonais Pierre-Baudis bezoeken. Niet te missen bezienswaardigheden zijn het Place du Capitole, de Jacobijnerkerk en het stadhuis van Toulouse. Bekijk 10 dingen om te zien & en doen in Toulouse.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Le Rupé voor je op een rij gezet:

Camping Le Rupé
Frankrijk Occitanië Haute-Garonne Toulouse

21, chemin du Rupé, 31200 TOULOUSE

Contactformulier

Blurred map of Europe