Camping Les Côtes de Saintonge in Saint-Augustin-sur-Mer is een gezinscamping op 5 kilometer van het strand in de Charente-Maritime in de Poitou-Charentes.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 134
Huuraccommodaties: 18

Camping Les Côtes de Saintonge

Camping Les Côtes de Saintonge in Saint-Augustin-sur-Mer is een gezinscamping tussen Royan en La Palmyre op 5 kilometer van het strand in de Charente-Maritime in de Poitou-Charentes. Er is leuke animatie op de camping en groot en klein vermaken zich in het verwarmde zwembad. De kampeerplaatsen worden afgebakend door kleine hagen. De omliggende eikenbomen en enkele pijnbomen bieden voldoende schaduw op het kampeerterrein. Het sanitair beschikt over een speciale ruimte voor gezinnen met kinderen. Het is mogelijk om een koelkast te huren tijdens uw verblijf. Naast traditioneel kamperen kunt u ook mobilhomes en ingerichte tenten huren. Tijdens de zomermaanden zijn de snackbar en de bar open. Er zijn afhaalmaaltijden en er is een broodservice. Het zwembad van camping Les Côtes de Saintonge is verwarmd en er is een apart peuterbadje met fontein voor de allerkleinsten. Voor de sportliefhebbers is er een jeu de boulesbaan, een beachvolleybalveld en een gratis fitnessruimte. Kinderen leven zich uit in de speeltuin. In de recreatieruimte treft u tafelvoetbal, een biljarttafel en speelautomaten. De camping organiseert gezellige activiteiten en animatie voor het hele gezin.

Gezinscamping in de Charente-Maritime

Camping Les Côtes de Saintonge is ideaal gelegen tussen Royan en de badplaats La Palmyre. Er is een dierentuin in de buurt en ook de stranden liggen nabij de camping. Een prachtige plek voor iedereen die houdt van surfen en zich in het water bevinden. Bezoek de haven van La Tremblade met zijn typische huisjes. Mornac-sur-Seudre is een van de mooiste dorpen van Frankrijk en ideaal te bezichtigen te voet.

We hebben een aantal opties voor Flower Camping les Côtes de Saintonge voor je op een rijtje gezet:

Flower Camping les Côtes de Saintonge

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Saint-Augustin-sur-Mer

11 rue des sables
17570 Saint-Augustin-sur-Mer

+33 (0)5 46 23 23 48
Engels, Frans, Spaans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.