Algemene gegevens

Staanplaatsen: 183
Huuraccommodaties: 24
Kampeerterrein: 2,7 ha
Hoogte: 830 m

Camping Les Rives du Lac

Camping Les Rives du Lac is een gastvrije familiecamping aan de voet van de Alpen waar u kunt genieten van de Provençaalse zon in een adembenemend landschap. Openluchtbioscoop, biologisch eten en een verwarmd zwembad: voor elk wat wils. De kampeerplaatsen op camping Les Rives du Lac hebben allemaal een minimale afmeting van 80m2 en liggen ofwel in de schaduw ofwel in de zon. De camping beschikt over moderne sanitaire voorzieningen en een speciaal aangepaste ruimte voor mindervaliden. In de maanden juni tot en met september is er een broodjesservice. Daarnaast biedt de camping de mogelijkheid om meerdere malen per week biologisch fruit en groente te kopen. Het dak van het zwembad kan tijdens warme dagen worden geopend of volledig gesloten worden als het regent. Daarnaast is er een jacuzzi waar u lekker kunt ontspannen. In het nabijgelegen meertje kunt u ook zwemmen. In de zomermaanden is er een badmeester aanwezig. Kinderen spelen in de speeltuin, het springkussen en de schommels. Voor oudere kinderen zijn er tafeltennistafels en tafelvoetbal. Ook biedt camping Les Rives du Lac animatie voor groot en klein met zelf een openluchtbioscoop.

Familiecamping les Rives du Lac in Haute Alpes

Rondom camping Les Rives du Lac kunt u met het hele gezin een uitstapje te paard maken om de prachtige omgeving te bewonderen. Ook vissen in het meer of in de naastgelegen rivier behoort tot de mogelijkheden. De Franse Alpen is de ideale uitvalsbasis om te wandelen, mountainbiken of een luchtsport te beoefenen. In de pittoreske dorpjes treft u het echt Franse leven aan, zoals Veynes, Serres en Rosans.

Camping Les Rives du Lac

Frankrijk Provence Hautes-Alpes Sévrier

Les Iscles, 05400 Veynes

 

+33 (0)4 92 57 20 90
Duits, Engels, Frans
eind april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.