7 landelijke campings in Frankrijk

Geniet op een camping in een landelijke omgeving van de rust, natuur en de ruimte. Maak mooie wandelingen, fietstochten of neem deel aan een andere sportieve activiteit. De campings in deze nieuwsbrief zijn landelijk gelegen en zeer geschikt voor kampeerders die op zoek zijn naar ruimte en rust.

1. Camping Le Bois de Coderc

Deze ruime camping ligt midden in de natuur aan rivier Isle in de Dordogne. Op de camping zijn kampeerplaatsen in het bos en op het grasveld. Geniet van de ruimte, rust en de prachtige omgeving.

Meer informatie

2. Camping Airotel L’Etang des Haizes

Een familiecamping in Normandië gelegen tussen Cherbourg en de Mont Saint-Michel. Bezoek de bijzondere abdij, maak een paardenrit of boek een avontuurlijk uitje in de bossen. De camping is gezellig en ruim opgezet.

Meer informatie

3. Camping La Paradis

Deze fijne camping in de Dordogne is een waar paradijs voor natuurliefhebbers. De camping draagt zorg voor het milieu en biedt alle comfort voor een heerlijke vakantie. Er is een zwembad, spa en jacuzzi.

Meer informatie

4. Camping Le Moulin des Donnes

In het hart van een beschermd natuurgebied in de Lot ligt deze schaduwrijke familiecamping. De camping is ruimtelijk opgezet en zeer geschikt voor rustzoekers, gezinnen en sportieve kampeerders.

Meer informatie

5. Castel Camping Le Petit Trainon

Deze viersterren camping ligt op het terrein van kasteel Le Petit Trainon in Poitou-Charentes. De ruime kampeerplaatsen liggen in een boomrijke omgeving. Op deze camping kunt u ontspannen aan het mooie zwembad, wandelingen maken of kanoën op de rivier de Vienne.

Meer informatie

6. Yelloh! Village L’Etoile de Neiges

In het hart van de Tarentaise ligt deze kleine camping in de Savoie. Vanaf deze camping heeft u prachtig uitzicht op de indrukwekkende bergen. Maak mooie wandelingen in de omgeving of neem een duik in het grote zwembad op het terrein.

Meer informatie

7. Camping Sites et Paysages Les Saules

Een mooie camping in de regio Centre waar een hartelijke sfeer, cultuur en natuur hand in hand gaan. De camping ligt op een uitgestrekt terrein. Rust en ontspanning zijn een zekerheid.

Meer informatie

Meer landelijk gelegen campings in Frankrijk?

Ben je benieuwd naar meer landelijk gelegen campings in Frankrijk of heb je niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan alle landelijk gelegen campings in Frankrijk op onze website.

Landelijk gelegen campings in Frankrijk