Kleine camping in Bretagne

Kom helemaal tot rust op een kleine camping in Bretagne. Ga naar het strand, bezoek een gezellig stadje en ontdek de prachtige natuur. Bekijk hier een aantal van de mooiste kleine campings in Bretagne.

Alle campings in Bretagne

1. Camping Ar Roc’h ★★★

Fijne camping, direct gelegen aan de zee en het strand in de Finistère. Camping Ar Roc’h beschikt over 41 kampeerplaatsen en 10 stacaravans. Spring in het zwembad of haal een lekkere hap af bij de snackbar.

Bekijk Camping Ar Roc’h

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

2. Camping de Pont Calleck ★★★

Kleine camping midden in een bos aan een rivier in hartje Bretagne (Morbihan). Je hebt keuze uit stacaravans, bungalows en ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. Camping De Pont Calleck heeft een aangelegde binnentuin met barbecue en games, waaronder trampoline, glijbaan en jeu de boules.

Bekijk Camping de Pont Calleck

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

3. Camping Les Peupliers ★★★

Rustige familiecamping achter een voormalige boerderij in de Finistère. Het zwembad biedt vermaak voor jong en oud. Daarnaast beschikt Camping Les Peupliers over een kleine dierenweide, speeltuin, jeu de boulesbaan en snackbar. Je kunt er kampeerplaatsen, coco sweet tenten, stacaravans en chalets huren.

Bekijk Camping Les Peupliers

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

4. Camping Les 4 Vaulx ★★

Camping met directe toegang tot het strand gelegen tussen Cap Fréhel en Saint-Malo. De kampeerplaatsen hebben uitzicht op de eilanden Ebihens en liggen aan de rand van de zee. Er zijn ook coco sweet tenten en Tit’Homes te huur. Op Camping Les 4 Vaulx kun je een jeu de bouelsbaan, speeltuin, pingpongtafels en kruidenierswinkels vinden.

Bekijk Camping Les 4 Vaulx

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

5. Camping Des Vallées ★★★

Gastvrije en groene camping niet ver van het historische centrum van Saint-Brieuc. Camping Des Vallées heeft een sportveld, speeltuin met trampoline en organiseert leuke activiteiten voor de kids. Bij de gezellige snackbar kun je genieten van een lekkere pizza of andere hap. Huur een kampeerplaats, bungalowtent, safaritent, blokhut of stacaravan.

Bekijk Camping Des Vallées

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

Lees ook: