50-Plus campings in Frankrijk

Beleef een ontspannen vakantie midden in de prachtige natuur van Frankrijk op een mooie 50-plus camping, waar je geniet van rust en andere 50-plussers kunt ontmoeten. Bekijk hier 5 fijne 50-plus campings.

Bekijk alle 50-plus campings

Camping Azun Nature ★★★

Camping Azun Nature is een natuurcamping met prachtig uitzicht in het hart van de Pyreneeën, op 865 meter hoogte. Geniet van het prachtige uitzicht dat u heeft vanaf het kampeerterrein. Er heerst rust en kalmte, zodat u optimaal kunt genieten van de natuur.

Bekijk Camping Azun Nature

Prijzen en beschikbaarheid: ACSI Eurocampings & MyCamping.com

Camping La Ferme de Lann Hoëdic ★★★

Camping La Ferme de Lann Hoëdic is een rustige charme camping op het schiereiland Rhuys in het zuiden van de Golf van Morbihan in Bretagne. De vele activiteiten op en rondom de camping zorgen voor een actieve vakantie in Frankrijk.

Bekijk Camping La Ferme de Lann Hoëdic

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Onlycamp Vauban ★★

Onlycamp Vauban is een rustige camping in de Elzas, aan de rand van het mooie vestingplaatsje Neuf-Brisach. De camping heeft een jeu de boulesbaan en elke ochtend zijn er verse broodjes verkrijgbaar.

Bekijk Onlycamp Vauban

Prijzen en beschikbaarheid: ACSI Eurocampings

Camping Le Rochat Belle Isle ★★★

Camping Le Rochat Belle Isle ligt slechts twee uur onder Parijs, nabij Châteauroux, een stad te midden van het platteland in de Indre. De camping heeft een recreatiemeertje met strandje en in de omgeving kan je prachtig wandelen en fietsen.

Bekijk Camping Le Rochat Belle Isle

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

Camping Le Reclus ★★

Mooie kleine camping gelegen tussen de bergen van de Rhône-Alpes. Camping Le Reclus is het hele jaar geopend en natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Maak een mooie wandeling of huur een fiets of mountainbike en verken de omgeving.

Bekijk Camping Le Reclus

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping

Lees ook: