Adults only & senioren campings in Frankrijk

Een adults only of senioren camping is ideaal voor wie wil genieten van een rustige vakantie zonder lawaaierige animatie. Bekijk 5 mooie campings voor senioren en adults only.

Bekijk alle campings in Frankrijk

Kleine camping in de Franse Pyreneeën

Camping la Roucateille is een kleine charme camping met zwembad, gelegen in de Franse Pyreneeën. Er is altijd rust op de camping: geen late avonden of kinderanimatie. Je kunt alleen de vogels horen in een mooie omgeving midden in de natuur

Bekijk Camping la Roucateille

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Rustige camping in de Auvergne

Profiteer van 1,5 ha aan rust en kalmte op Camping du Puy-en-Velay in de Auvergne. De camping ligt midden in de ongerepte natuur en biedt 71 plaatsen met voldoende rust en privacy. Visliefhebbers vinden op slechts 200 meter van de camping een geschikte rivier.

Bekijk Camping du Puy-en-Velay

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

Kleinschalige camping aan het meer van Annecy

Camping Le Polé is een kleinschalige en rustige camping op 300 meter van het Meer van Annecy. De camping beschikt over een zwembad, tafeltennistafel en jeu de boulesbaan. Op 30 meter vind je een snackbar waar je een hapje kunt eten.

Bekijk Camping Le Polé

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Adults only camping in de Lot

Château De Lacomté is een mooie adults only camping gelegen tussen de Lot en de Dordogne. De camping heeft een zwembad en een restaurant en ligt in een rustige en bosrijke omgeving. In het hoogseizoen worden er diverse activiteiten als barbecues en quizzen georganiseerd.

Bekijk Château De Lacomté

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping

Kleine camping in de Provence

Camping du Moulin de Thoard is een kleine camping gelegen aan een riviertje in het hart van de Provence. Het zwembad zorgt voor de nodige verfrissing en uiteraard mag een spelletje van de Franse klassieker petanque niet ontbreken.

Bekijk Camping du Moulin de Thoard

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping

Lees ook: