Vakantie aan het meer van Annecy

De natuur rondom het meer van Annecy is prachtig. Je kan in de omgeving van een camping meestal lange wandelingen maken en heerlijk relaxen aan het water. In de regio vind je bijvoorbeeld de bekende berg Mont Blanc en de Zwitserse stad Genève.

Lees Meer

Populaire bestemmingen rondom het meer van Annecy

Vakantie aan het meer van Annecy

Kamperen rondom het meer van Annecy

Kamperen op een camping aan het meer van Annecy is een unieke ervaring voor jong en oud. Het meer is één van de grootste en schoonste meren van Frankrijk. Het meer van Annecy is gelegen in de Franse Alpen in de departementen Haute-Savoie en Savoie vlakbij de Zwitserse grens. Kamperen aan het meer van Annecy is populaire bij gezinnen met (jonge) kinderen. De campings aan het meer van Annecy liggen vooral aan de west en zuidkant van het meer en bieden allerlei watersport en excursie mogelijkheden.

In zowel in de zomer als in de winter kan je naar hartenlust profiteren van een breed aanbod van sportieve- en culturele activiteiten. Watersportactiviteiten (zwemmen, zeilen, waterskiën, duiken), fietsen (dankzij een veilig fietspad van ruim 40 km langs het meer), maar ook bergsporten (wandeltochten, mountainbiken, via-ferrata, canyoning, paragliding…). En wat betreft culturele activiteiten is er ook van alles te doen, met een groot aanbod van musea, kastelen, rondleidingen, exposities.

Bekijk alle campings