Algemene gegevens

Staanplaatsen: 18
Huuraccommodaties: 24
Kampeerterrein: 6 ha

Aux Lodges du Mas de Nadal

Camping Mas de Nadal in Sauliac-sur-Célé is een unieke camping in een kalme omgeving te midden van de oude eikenbomen in de Lot in de Midi-Pyrénées. Laat u verwennen in de prachtige lodgetenten en geniet ten volle van uw vakantie. De huuraccommodaties liggen verspreid over het 6 hectare grote kampeerterrein en zijn comfortabel ingericht. Ze beschikken over een overdekt terras waar u heerlijk kunt luieren. De grote oude eikenbomen geven voldoende schaduw. Ook gasten die een eigen tent willen meenemen zijn van harte welkom. U hoeft niet zelf te koken, want er worden heerlijke gerechten geserveerd in de bistro. Overal op  het terrein kunt u gebruikmaken van WiFi. U hoeft niet met volgepakte koffers aan te komen op camping Mas de Nadal. De lodgetenten zijn voorzien van alles wat u nodig heeft. Kiest u voor het Package Confort, dan zorgt het campingteam ervoor dat de bedden zijn opgemaakt en de handdoeken klaarliggen. Spring in het zwembad en geniet van alle rust om u heen. De camping biedt een rustige ruimte om te relaxen, een boek te lezen of rond te surfen op het internet. In de bistro kunt u de lokale keuken proeven of een aperitif nuttigen met vrienden of familie.

Glamping in de Lot

Camping Mas de Nadal is gelegen in het zuiden van de Dordogne vlakbij de rivier Célé tussen Cahors en Figeac. Bezoek de mooiste dorpen van Frankrijk en maak romantische wandelingen en bewonder de vergezichten. Het regionaal park Causses du Quercy is adembenemend en ideaal voor alle natuurliefhebbers. Ook kunt u tal van sporten beoefenen in deze prachtige regio.

Aux Lodges du Mas de Nadal

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Sauliac-sur-Célé

46330 Sauliac-sur-Célé

+33 (0)5 65 31 20 51
Engels, Frans
half mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.