Algemene gegevens

Staanplaatsen: 106
Huuraccommodaties: 31
Kampeerterrein: 1,9 ha

Welkom op Camping Aux Pommiers

Camping Aux Pommiers is een mooie gezinscamping met verwarmd binnenzwembad in een voormalige boomgaard in Normandië op 4 km van de Mont-Saint-Michel (UNESCO werelderfgoed). De camping biedt kampeerplaatsen en verhuurt stacaravans, bungalows en chalets. Het sanitair is netjes en het terrein is in orde! Op camping Aux Pommiers zijn een restaurant, bar, kruidenier en vers brood aanwezig. U kunt gebruik maken van de wasmachine en fietsen huren. Op de camping is animatie aanwezig en de kinderen kunnen spelen op de trampoline of in de speeltuin. Verder zijn er in het hoogseizoen thema-avonden en jeu de boules wedstrijden.

Kamperen in Normandië vlakbij de Mont-Saint-Michel

In de omgeving van camping Aux Pommiers is veel te doen. Normandië staat bekend om zijn prachtige groene landschap en de pittoreske dorpjes. Daarnaast kunt u veel culturele activiteiten ondernemen. Bezoek de D-day invasiestranden of bezoek de plaatsen Saint-Malo en Dinard (Bretagne). Naast lekker eten is het in Normandië goed fietsen en wandelen. Op de camping vindt u verschillende activiteiten zoals, Alligator Bay, bezoek aan Moulin du Moidrey, Paardrijcentrum La Tanière en het Attractiepark Cobac Parc. Ontdek verder Cancale, La Pointe du Grouin, Saint Malô, Dol-de-Bretagne, Saint-James, Dinard, Dinan, Fougères, Avranches, Granville, Villedieu les Poèles en het eiland Jersey en Chausey!

We hebben een aantal opties voor Camping Aux Pommiers voor je op een rijtje gezet:

Camping Aux Pommiers

Frankrijk Normandië Manche Beauvoir

28, Route du Mont Saint Michel, 50170 Beauvoir

+33 (0)2 33 60 11 36
Duits, Engels, Frans
eind maart - half november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.