Algemene gegevens

Staanplaatsen: 114
Huuraccommodaties: 15

Camping Bidart – Heger Loisirs

Camping Bidart – Heger Loisirs in Bidart is een middelgrote camping met zwembad in de Pyrénées-Atlantiques bij de Atlantische Oceaan. De familiecamping in Nouvelle-Aquitaine beschikt over verschillende chalets, kampeerplaatsen en stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Bidart – Heger Loisirs een leuk animatieprogramma, een campingwinkel, een zwembad met  kleuterbad en een speeltuin. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor rustzoekers, natuurliefhebbers, voor strandliefhebbers en voor gezinnen met kinderen.

Ontdek de Pyrénées-Atlantiques

In de omgeving van Camping Bidart – Heger Loisirs aan de Atlantische kust in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, kanoën, paardrijden en wandelen vind je in Pyrénées-Atlantiques interessante bezienswaardigheden. Zo kan je de Rhune-trein nemen, een rit op de trandradspoorlijn van bijna een eeuw oud. Emoties en fantastische landschappen zijn zeker gegarandeerd. Een bezoek brengen aan het dorp Sare is ook zeker een must in de Pyrénées-Atlantiques. Sare staat bekend als één van de mooiste dorpen van Frankrijk en is de thuisbasis van prachtige grotten. Verder is het leuk de plaatsen Mauléon, Saint-Jean-Pied-de-Port, Espelette en Itxassou te bezoeken.

Camping Bidart

Frankrijk Aquitaine Pyrénées-Atlantiques Bidart

Rue Berrua 64210 Bidart

+33 (0) 4 68 21 57 12
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.