Algemene gegevens

Staanplaatsen: 54
Huuraccommodaties: 19
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 430 m

Camping de la Bageasse

Camping de la Bageasse in Brioude is een groene camping omgeving door groene en beboste landschappen in de Haute-Loire in de Auvergne. Hier kamperen betekent vakantie vieren in alle rust terwijl u toch dicht bij het centrum overnacht. De kampeerplaatsen zijn traditioneel en liggen op het met gras begroeide kampeerterrein. Ook kunt u uw vakantie doorbrengen in een chalet of mobilhome die van alle gemakken zijn voorzien. Er is een wasserette met wasmachine, droger en strijkgelegenheid. Rondom de receptie maakt u gebruik van gratis WiFi. Er is een kleine campingwinkel met verschillende producten en een broodservice zodat u dagelijks kunt ontbijten met vers brood en Franse croissants. Tijdens de maanden juli en augustus organiseert Camping de la Bageasse verschillende activiteiten en gezellige animatie. Er is een buitenzwembad met peuterbadje voor de allerkleinsten. Verder vindt u hier tafeltennistafels en een volleybalveld. Voor kinderen is er een speeltuin en een recreatieruimte waar gespeeld kan worden ook als het regent. Gezellig spelen en nieuwe vriendjes maken kan in de Kids Club.

Groene camping in de Auvergne

Ontdek de Haute-Loire en maak tochten door de Gorges de l’Allier en pik een stuk van de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella mee. Bezoek de basiliek Saint-Julien in het middeleeuwse stadje Brioude, ook Lamothe is een aanrader. Wandelaars maken prachtige wandelingen langs de vele beekjes en stroompjes die deze omgeving rijk is. Natuurlijk mogen de 36 vulkanische sites niet ontbreken tijdens uw vakantie in de Auvergne.

Camping de la Bageasse

Frankrijk Auvergne Haute-Loire Brioude

avenue de la Bageasse, 43100 Brioude

+33 (0)3 86 37 95 83
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.