Algemene gegevens

Staanplaatsen: 70
Huuraccommodaties: 6

Domaine Du Pra De Mars

Camping Domaine Du Pra De Mars biedt u standplaatsen voor tenten, caravans en campers, maar ook stacaravans. De camping ligt in een mooi gebied op een terrein van 5ha. Op de camping kunt u gebruik maken van het zwembad en het jeu de boules terrein. Daarnaast is er ook een tennisbaan en zijn er verschillende fitness toestellen, waar de sportieveling zich helemaal kan uitleven. Eveneens is er een sauna en zijn er speeltoestellen en een midgetgolfbaan voor de kinderen. Er worden allerlei leuke evenementen georganiseerd zoals gezamenlijke diners en muziekavonden.

Geniet van de groene omgeving

Domaine Du Pra De Mars ligt bij het stadje Vorey in het departement Haute-Loire in de regio Auvergne-Rhône-Alpes. De camping bevindt zich aan de oevers van de rivier, waar je heerlijk kunt wandelen, kanoën en zwemmen. De groene omgeving leent zich uitstekend voor lange fiets- en wandeltochten.

Domaine Du Pra De Mars

Frankrijk Auvergne Haute-Loire Vorey

D 103, Le Chambon de Vorey, 43800 Vorey

+33 (0)4 71 03 40 86
Duits, Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.