Camping de la Côte des Légendes in Brignogan-Plage is een ecocamping in Noord-Bretagne aan het strand in Finèstere waar u met de hele familie kan kamperen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 147
Huuraccommodaties: 14
Kampeerterrein: 3 ha

Camping De la Côte des Légendes

Camping de La Côte des Légendes is een ecocamping in Bretagne direct aan een zandstrand. De camping in Brignogan-Plage biedt 147 ruime schaduwrijke plaatsen en de verhuur van ingerichte tenten en een 14 tal mooie stacaravans uitgerust met toilet, een badkamer en een eigen terras. Het sanitair is prima in orde. Leuk om te weten is de verklaring voor de naam van de camping. De legende gaat dat er langs de kust een boer lantaarns in de hoorns van de koeien hing en zo de zeilboten behoedde van de ruige kust en kliffen. Op en in de omgeving van camping de la Côte de Légendes is veel te doen. De camping organiseert excursies en wandeltochten. Verder zijn er verschillende watersporten als zeilen en surfen te beoefenen en is er animatie voor de kinderen op de camping geregeld. De camping ligt direct aan het strand en in de omgeving liggen nog meer prachtige zandstranden en pittoreske badplaatsen.

Strandvakantie in Bretagne bij De la Côte des Légendes

De kust bestaat hier uit rotsen afgewisseld door lange zandstranden. Dit maakt het erg aantrekkelijk om allerlei verschillende activiteiten te ontplooien zoals wandelen en schelpdieren zoeken op het strand tussen de rotsen. Het achterland van Finèstre is groen en rijk aan cultureel erfgoed zoals kerken en monumenten. Overal langs de kust liggen kleine badplaatsen met gezellige restaurantjes en winkeltjes. Over het algemeen is het hier rustig en niet bezaaid met massa toerisme.

We hebben een aantal opties voor Camping De la Côte des Légendes voor je op een rijtje gezet:

Camping De la Côte des Légendes

Frankrijk Bretagne Finistère Brignogan-Plage

Rue Douar ar Pont, 29890 Brignogan-Plages

+33 (0)2 98 83 41 65
Engels, Frans
eind maart - begin november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.