Algemene gegevens

Staanplaatsen: 31

Camping de la Tour

Camping de la Tour in Ambon is een gezellige, kleine camping in Morbihan in Bretagne. Deze familiecamping ligt op maar 900 meter van het strand in een groene omgeving vol rust. De standplaatsen zijn ruim en half schaduwrijk. De camping telt 31 kampeerplaatsen en een aantal huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. De mobile homes zijn geschikt voor twee tot en met vier personen. De kinderen hoeven zich zeker niet te vervelen, want er is een leuke speeltuin met tafeltennistafel. Echte strandliefhebbers genieten van een vakantie aan zee op deze fijne camping in Bretagne.

Kleine camping in de Morbihan

De omgeving van de camping is prachtig. Maak wandelingen op het nabij gelegen strand of fiets een eind in de duinen. Ook vissen, zeilen en windsurfen behoren hier tot de mogelijkheden. Wandelaars, sportieve vakantiegangers en gezinnen met jonge kinderen beleven een heerlijke vakantie op camping de la Tour.

Camping De La Tour

Frankrijk Bretagne Morbihan Ambon

Quelescouët, 56190 Ambon

+33 (0)2 97 41 14 38
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.