Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 77
Huuraccommodaties: 63
Kampeerterrein: 7 ha

Camping de L’Eve

Camping de L’Eve is een prachtige familiecamping met vier sterren gelegen in Pays-de-la-Loire. Deze camping heeft een prachtig zwembad en animatie in het hoogseizoen en is helemaal ingericht op gezinnen met (jonge) kinderen. Ook echtparen kunnen hier terecht om te genieten van een vakantie aan zee, want deze camping heeft een directe toegang tot het strand. Er zijn 77 kampeerplekken beschikbaar op het terrein en voor de luxe kampeerder zijn er ook ruim 60 huuraccommodaties. Deze huuraccommodaties variëren van stacaravans tot chalets en zijn goed onderhouden en eigentijds ingericht.

Familiecamping in de Pays-de-la-Loire

Je hoeft je op deze camping zeker niet te vervelen, want aan alles is gedacht. Er zijn twee mooie verwarmde zwembaden met waterglijbaan, een sportterrein, een kids club en in de omgeving van de camping is ook genoeg te doen. Daarnaast kan je natuurlijk elke ochtend een frisse duik nemen in de zee. Heb je een avond geen zin om te koken? Geen probleem, want bij het restaurant op de camping kan je altijd aanschuiven voor een lekkere maaltijd. Maar je kan natuurlijk ook pizza bestellen en deze bij de tent opeten. Na het eten kan je meerdere malen per week in het hoogseizoen genieten van een avondshow die georganiseerd wordt door de camping. Dit is amusement voor jong en oud en altijd erg gezellig onder het genot van een drankje. Boek een kampeerplaats of huuraccommodatie op camping l’Eve en je beleeft gegarandeerd een prachtige vakantie in de Loire-Atlantique.

We hebben de beste opties voor Camping de L'Eve voor je op een rijtje gezet:

Camping de L’Eve

Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique Saint-Marc-sur-Mer

Route du Fort de l’Eve, Saint-Marc-sur-Mer, 44600 Saint-Nazaire

0033 (0)2 51 20 41 94
Engels, Frans
april - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.