Camping Domaine de Fierbois

Capbreton is een waar surfparadijs. Onze camping le Fierbois ligt verscholen in de duinen, vlak bij de oceaan, waar je danst op het ritme van de golven. De grote familiecamping beschikt over alle faciliteiten. Je vindt er een mooi buitenzwembad, een uitgebreid animatieprogramma en zelfs een wellnesscentrum. daarnaast zijn er veel speeltoestellen en zijn er volleybalvelden, tafeltennistafels, jeu de boules velden en voetbalvelden. Er worden leuke evenementen georganiseerd zoals lekkere strandwandelingen en dansavonden. De camping beschikt over kampeerplaatsen, camperplaatsen en bungalowtenten.

Omgeving Domaine de Fierbois, Landes

Geniet met familie of vrienden van een zonovergoten vakantie in Les Landes, relax in de geurige schaduw van het dennenbos. Wil je helemaal tot rust komen of liever fanatiek sporten? Onze camping heeft voor elk wat wils!
Camping le Fierbois, schitterend gelegen bij het strand en aan de rand van het bos, vlak bij het centrum van Capbreton, biedt je een zeldzame luxe aan: ruimte. Fietstochten, een tennistoernooitje op de mooie tennisbanen, speeltuinen, recreatieruimtes. Keuze te over voor kostelijk vermaak samen met familie of vrienden!

Overige information van deze accommodatie

Camping Domaine de Fierbois
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Landes Capbreton

Avenue des Alouettes, 40130 Capbreton

Duits, Engels

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe