Alle foto's

Camping Domaine Papillon

Camping Domaine Papillon in Reyrevignes is een natuurcamping tussen de grote eikenbomen in de Lot in de Midi-Pyrénées. Geniet van de rust, de groene omgeving en het zwembad.

De kampeerplaatsen liggen op een kampeerterrein van 3 hectare met zowel plaatsen voor tenten, caravans als campers. De plekken zijn voorzien van gras en zijn zeer ruim. De planten en bomen geven voldoende privacy en schaduw voor een aangename vakantie onder de zon. Elke plek beschikt over een elektriciteitsaansluiting en een waterpunt. Dieren zijn ook welkom! Naast traditioneel kamperen, beschikt de camping ook over enkele chalets en ingerichte tenten. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Naast een broodpunt is er ook een kleine supermarkt op de camping voor de dagelijkse kleine boodschappen. Verder kunt u barbecueën op houtskool en is er een restaurant en een bar aanwezig.

Voor de kinderen zijn er twee speeltuinen met verschillende ludieke speeltoestellen. Er is een kleine kinderboerderij en een volleybal- en een badmintonterrein voor de sportievelingen. In de zomer vinden er sportieve toernooien plaats op camping Domaine Papillon zoals jeu de boules, biljart en tennis. Ook in de avond is er vanalles te beleven. Vermaak u tijdens de thema-avonden met een gezellige barbecue, paëlla of friet met mosselen. Voor jongeren is er een kampvuur met marshmallows. Tevens beschikt de camping over een zwembad.

Natuurcamping Domaine Papillon in de Lot

Camping Domaine Papillon is gelegen in de Périgord in het hart van het natuurpark des Causses du Quercy. Een ideale bestemming voor iedereen die van de natuur en het Franse leven houdt. Huur een fiets en maak mooie fietstochten of ga juist voor een lange wandeling. Er zijn ook tal van georganiseerde en begeleide wandelingen in de regio die u langs de mooiste plekjes van de Lot leiden. Wilt u het water op? Neem dan deel aan de kano-excursie met picknick en bezoek aan een kasteel. Vanaf de camping kunt u de boerderijen in het dorp bezoeken en meer te weten komen over slakken en ganzen.

Overige information van deze accommodatie

Camping Domaine Papillon
Frankrijk Occitanië Lot Reyrevignes

Bouldoire, 46320 Reyrevignes

Engels, Frans
april - half november

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe