Algemene gegevens

Staanplaatsen: 39
Huuraccommodaties: 32
Kampeerterrein: 2 ha

Camping du Breuil

Camping du Breuil is een groene gezinscamping vlakbij de thermen van Bourbon-Lancy omgeven door de uitbundige natuur van de Bourgogne. Stap op de fiets en ontdek de prachtige Saône-et-Loire via de vele fietspaden die dit gebied rijk is. Bij aankomst op de camping vindt u bij de receptie een uitgebreid aanbod toeristische folders en tips voor leuke uitstapjes in de buurt. De kinderen kunnen meteen het zwembad inspringen waar de allerkleinsten kunnen plonzen in het peuterbad. In de zomermaanden is er een Kids Club die leuke activiteiten organiseert om het uw kinderen naar de zin te maken. Volwassenen kunnen zich wagen aan een potje volleybal of een wedstrijd jeu de boules. Er is ook een Wi-Fi-punt tot uw beschikking op Camping du Breuil om het thuisfront op de hoogte te houden van uw vakantie.

Kamperen in de Bourgogne

Ontspanning vindt u volop rondom Camping du Breuil in het mooie Bourgogne. Bourbon-Lancy ligt op een paar kilometer van de camping met haar prachtige thermen voor ultieme ontspanning. Neem uw fiets mee, want er zijn talloze fietsroutes te volgen in de prachtige natuur. Ook te voet kunt u indrukwekkende tochten door de omgeving maken. Ga ook eens paardrijden, minigolfen of een gezellig avondje naar de bioscoop. Er worden in de zomer met grote regelmaat leuke brocantes gehouden waar u oude spulletjes op de kop kunt tikken.

Camping du Breuil

Frankrijk Bourgogne Saône-et-Loire Bourbon-Lancy

11 rue des Eurimants, 71140 Bourbon-Lancy

+33 (0)3 86 37 95 83
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.