Algemene gegevens

Staanplaatsen: 32
Huuraccommodaties: 2
Kampeerterrein: 1 ha
Hoogte: 280 m

Camping du Lauradiol

Camping du Lauradiol in Campouriez is een gemeentecamping in de Selves-vallei aan de oevers van een rivier in de Aveyron in de Midi-Pyrénées. De camping beschikt over een verwarmd zwembad met badmeester. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten en caravans en afgebakend door hagen. U kunt gebruikmaken van een elektriciteitsaansluiting, waterpunt en afvalwaterafvoer. De plekken liggen half in de schaduw. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. In de wasserette vindt u een wasmachine. Naast traditioneel kamperen zijn er mobilhomes te huur op de camping. Geniet dagelijks met vers brood en Franse croissants, een goed begin van de dag. Op camping du Lauradiol kunt u tennissen op de tennisbaan. Er is een verwarmd zwembad met badmeester zodat uw kinderen naar hartelust kunnen spelen in het water. Ook vermaken kinderen zich in de speeltuin met verschillende speeltoestellen. Ontmoet andere campinggasten bij de jeu de boulesbaan.

Kamperen in de Aveyron

In de buurt van camping du Lauradiol kunt u golfen op de golfbaan van Laguiole-Mezeyrac of bij de golfclub van Vezac Aurillac. In de Aveyron kunt u ook kastelen bewonderen zoals het kasteel Pesteils in Polminhac of het kasteel van Belcastel in Rodez. De kerk van Saint Mattheus is ook een bezoekje waard tijdens uw vakantie in Frankrijk.

We hebben een aantal opties voor Camping du Lauradiol voor je op een rijtje gezet:

Camping du Lauradiol

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Campouriez

12460 Campouriez

+33 (0)5 65 44 53 95
Engels, Frans
eind juni - eind augustus

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.