Domaine En Campagne

Domaine En Campagne is een gezellige kleine familiecamping met zwembad in de Charente (Poitou-Charentes) midden in de natuur in een schitterende omgeving met bossen, velden en bergen. De camping heeft ruime kampeerplaatsen met veel privacy, zon en schaduw, ingerichte huurcaravans en complete huurtenten. Op En Campagne in Charente is het heerlijk genieten van de rust, de zon en de landelijke omgeving. Wakker worden met het geluid van zingende vogels. Er is gratis WiFi. En ’s avonds zit je met een lekker glas wijn voor de tent te genieten van de sterrenhemel, terwijl je op de achtergrond een krekel hoort. Je hoeft je niet te vervelen op En Campagne in Charente. Zo zijn er een vuurkuil, zwembad, kinderbadje, speeltuin, ping-pong en jeus de boules baan. De camping heeft verharde wegen, nagenoeg alle plaatsen hebben een eigen water- en stroomvoorziening. Diverse plaatsen zijn voorzien van een rioolaansluiting. De gemiddelde grootte van een kampeerplaats is maar liefst 160 m². Je kunt je auto gewoon op de plaats parkeren, met meer dan voldoende ruimte voor een tuinset, bijzettent etc. Het sanitair is prima in orde (toegankelijk voor mindervaliden). Voor kampeerauto’s zijn er een drie verharde camperplaatsen met alle faciliteiten, watertappunt, vuilwaterafvoer en elektriciteit.

Kleine kindvriendelijke camping in Frankrijk

Gelegen in de eerste uitlopers van het Centraal-Massief, de Charente-Limousine. Bossen, weilanden en bergen. Zeer heuvelachtig, vele uitgezette wandel- en fietstochten. De Charente is gekenmerkt door het hoge aantal zonuren, maar liefst 2300 uur per jaar zon. Na de Côte-d’Azur het meeste aantal zonuren van Frankrijk! Puur natuur, de rust, de ruimte en hier is het nog echt stil en donker ’s nachts. Ver weg van wegen, treinen en industrie. Hertjes, zwijnen en vele roofvogels te zien vanaf de camping.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping En Campagne voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €19 €19 €27 per nacht
Camping En Campagne
Frankrijk Poitou-Charentes Charente Saint-Christophe

17 Essubras, 16420 Saint-Christophe

Duits, Engels, Frans, Nederlands
Wij zijn het hele jaar open.

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe