Camping Ferme de la Borde

Camping Ferme de la Borde is een mooie boerderijcamping gelegen aan de voet van het kasteel van Bournazel. Er zijn 15 kampeerplaatsen beschikbaar op dit kampeerterrein, geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. Daarnaast zijn er vijf stacaravans voor de kampeerder die op zoek is naar een wat luxere kampeervakantie. Om uw verblijf aangenaam te maken beschikt de camping over een aantal mooie faciliteiten, zoals een zwembad, een jeux-de-boules baan, een tafeltennistafel en er staan ezels en geiten op het terrein die altijd geknuffeld mogen worden. Daarnaast is er iedere ochtend vers brood af te halen bij de receptie. Een lekker vers ontbijtje in de zon voor de tent is het ultieme vakantiegevoel.

Boerderijcamping in de Midi-Pyrénées

Camping Ferme de la Borde ligt in een prachtige omgeving. Het is heuvelachtig en groen, de perfecte omgeving om lekkere wandelingen en fietstochten te maken. De tuin van het kasteel van Bournazel is altijd geopend voor bezoekers. Zeker de moeite waard om daar even te gaan kijken als je op camping Ferme de la Borde staat. Daarnaast liggen er een aantal leuke dorpjes in de buurt van de camping, stuk voor stuk leuk om te bezoeken en de wekelijkse marktjes af te lopen.

Overige information van deze accommodatie

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid en rijzen? Boek nu!

Camping Ferme de la Borde
Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Bournazel

La Borde 12390, Bournazel

Frans, Spaans
half juni - half september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe